Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 18:14

Λαϊκό φροντιστήριο από το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας

Φωτο: 902.gr Φωτο: 902.gr

ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ 
Δωρεάν φροντιστήριο για όλα τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου θα λειτουργήσει φέτος για δεύτερη χρονιά η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ. Η διδασκαλία αφορά τα Μαθηματικά, τη Φυσική και τα Φιλολογικά μαθήματα, ενώ καλούνται οι εκπαιδευτικοί που μπορούν να βοηθήσουν, να δηλώσουν συμμετοχή...

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με μεγαλύτερες δυσκολίες για τις λαϊκές οικογένειες. Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν συνεχίζουν να σπρώχνουν τους μαθητές στα φροντιστήρια, με αποτέλεσμα να τους χωρίζουν σε «καλούς» και «κακούς» ανάλογα με την τσέπη των γονιών τους.

Απέναντι στη δύσκολη κατάσταση συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία δωρεάν φροντιστηρίου για όλα τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός του Λαϊκού Φροντιστηρίου είναι να υψώσουμε το δικό μας τοίχο λαϊκής αλληλεγγύης, έτσι ώστε κανένα παιδί να μην βρεθεί χωρίς βοήθεια στο σχολείο!

Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Καλέστε στα τηλέφωνα 694 65 61 150 (Δήμητρα Νούτσου) και 698 56 98 656 (Γιάννης Λαγογιάννης).

Καλούμε όλους τους φοιτητές, όλους τους άνεργους εκπαιδευτικούς που μπορούν να βοηθήσουν, να δηλώσουν συμμετοχή, να γίνουν καθηγητές στο Λαϊκό Φροντιστήριο».