Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 17:46

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ευχαριστεί τους ψηφοφόρους

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ευχαριστεί τους ψηφοφόρους

«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ 
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ»

«Συνεχίζουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, στην οποία φυσικά υπογραμμίζονται οι ευχαριστίες του κόμματος προς τους ψηφοφόρους για τη μεγάλη δύναμη που του έδωσαν και για την εκλογή του Θανάση Πετράκου στη Βουλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Η Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας θέλει να ευχαριστήσει τις 23.350 Μεσσήνιες και Μεσσήνιους, οι οποίοι τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό μας και ανέδειξαν και σε αυτή την αναμέτρηση, όπως και στις 6 Μαΐου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας.
Δώσαμε σε όλη την προεκλογική περίοδο όλοι μαζί έναν ωραίο αγώνα κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμών, διαστρέβλωσης και ψυχολογικής τρομοκρατίας.
Είχαμε απέναντι μας μία ανίερη συμμαχία των δυνάμεων του χθες, μία ανίερη συμμαχία δυνάμεων εντός και εκτός της χώρας, που έκανε ό,τι μπορούσε για να ανακόψει το πόθο του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη και ζωή με αξιοπρέπεια.
Είμαστε περήφανοι που σηκώσαμε αυτό το βάρος και αυτήν την ευθύνη.
Είμαστε ευτυχείς για την αντοχή και την υποστήριξη τόσο μεγάλου μέρους του λαού μας, που πολλαπλασίασε τα ποσοστά μας μόλις μέσα σε ενάμισι μήνα.
Πρόκειται άλλωστε για ένα μοναδικό επίτευγμα στη νεότερη πολιτική ιστορία όλης της Ευρώπης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη πρώτη θέση, αποτελεί πια το βασικό κορμό της λαϊκής, προοδευτικής, αντιμνημονιακής πλειοψηφίας του λαού μας.
Δεσμευόμαστε σε όλες τις Μεσσήνιες και σε όλους τους Μεσσήνιους και με τη δυνατότητα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης που μας έδωσε ο λαός της Μεσσηνίας, ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας και των πολιτών της.
Συνεχίζουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Έχοντας την πεποίθηση ότι το μέλλον ανήκει σε όσους αντιστέκονται και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για το Νομό μας και την Ελλάδα».