Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:58

Προσλαμβάνονται για ένα χρόνο 31 μακροχρόνια άνεργοι

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 
Την πρόσληψη 31 μακροχρόνια ανέργων, ως νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, με σύμβαση διάρκειας ενός χρόνου, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας. Δουλειά θα πιάσουν τον Φλεβάρη του 2017..

Πρόκειται για προσλήψεις στο πλαίσιο προγράμματος απασχόλησης στο δημόσιο τομέα της υγείας 4.000 μακροχρόνια άνεργων.  
Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει και η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη.
Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα 12/12/2016 και η προθεσμία λήγει μέχρι την Πέμπτη 22/12/2016. Οι επιτυχόντες του προγράμματος θα αναλάβουν εργασία την 1/2/2017. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 μηνών και απευθύνεται σε μακροχρόνιους άνεργους.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας,  Γιώργος Μπέζος, σε σχετική γραπτή του δήλωση σημειώνει: «Οι 31 προσλήψεις σε νοσηλευτικό και λοιπό παραϊατρικό προσωπικό για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας αποτελούν μία σημαντική ένεση στην καθημερινή μάχη για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.
Σύμφωνα με το προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας οι επιτυχόντες θα αναλάβουν εργασία την 1η Φλεβάρη. Ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες μόνιμες προσλήψεις μέσα από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
Θέλω να πιστεύω ότι ύστερα από αρκετά χρόνια το 2017 θα είναι η χρονιά με τα καλύτερα επίπεδα στελέχωσης για τα Νοσοκομεία μας τόσο σε ιατρικό όσο σε νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό».
Ο πίνακας των θέσεων για τα Νοσοκομείο Καλαμάτας και Κυπαρισσίας έχει ως ακολούθως:
PROSLHPSEIS.jpgΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ