Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 15:52

Μετά από μήνες συγκροτήθηκε σε Σώμα η διοίκηση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Δ. ΦΑΒΒΑΤΑΣ 
Μετά από μήνες αδυναμίας επίτευξης συνεννόησης, η οποία οδήγησε ακόμη και σε παραιτήσεις, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ κατάφεραν τελικά να συγκροτηθούν σε Σώμα, με πρόεδρο τον Δημήτρη Φαββατά, υπάλληλο στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας…

Ειδικότερα, η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Δημήτρης Φαββατάς (από την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία), αντιπρόεδρος Φώτης Γαϊτάνης (από τη Δημοσιοϋπαλληλική Δημοτική Συσπείρωση-ΠΑΜΕ), γραμματέας Ντιάνα Ασημακοπούλου (από τη ΔΑΚΕ), ταμίας Βάσω Σκαλτσά (από την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία), οργανωτικός γραμματέας Σίση Πλακονούρη (από τις Συσπειρώσεις Εργαζομένων) και μέλη Κώστας Γαλιώτος, Ευάγγελος Σπαράγγης, Νικόλαος Πεφάνης και Τάσος Νιάρχος.
Στη σχετική ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ συμπεριλαμβάνεται και η δήλωση πως «ο Πρόεδρος και το καινούριο Δ.Σ. δεσμεύονται ότι ενωμένοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των δημοσίων υπαλλήλων και για μια δημόσια διοίκηση που θα υπηρετεί τον πολίτη και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της κοινωνίας».