Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 15:04

"Μπηχτές" Νίκα κατά Ν.Δ. για τα εγκαίνια Τσίπρα

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
«Ας αφήσουμε στην άκρη τη γκρίνια και τη μιζέρια», δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, αναφερόμενος πιθανότατα στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία και την αιχμηρή ανακοίνωση που έβγαλε για τα εγκαίνια της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας και του αυτοκινητόδρομου του Μορέα από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την περασμένη Παρασκευή. Η ΝΟΔΕ ΝΔ μετά τα εγκαίνια ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός εγκαινίασε έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε ότι «είναι ένα έργο το οποίο ανήκει στο λαό, χρηματοδοτήθηκε από το λαό και βεβαίως όλοι έχουν ένα μερίδιο σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και τους τιμούμε όλους». Και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε δηλώσει την Παρασκευή στην Καλαμάτα ότι τα έργα ανήκουν στο λαό…

Ειδικότερα σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, κ. Νίκας, δήλωσε σχετικά: «Προχθές εγκαινιάσαμε το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην Καλαμάτα από τότε που απελευθερώθηκε, ο περιφερειακός δρόμος, η Αττική Οδός της Καλαμάτας, αυτό είναι το αντίστοιχο έργο για την πόλη μας. Είναι ένα έργο το οποίο ανήκει στο λαό, χρηματοδοτήθηκε από το λαό και βεβαίως όλοι έχουν ένα μερίδιο σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και τους τιμούμε όλους. Και τη Βάσω Παπανδρέου που το έβαλε στη διαδικασία τη μελετητική και τον Γιώργο Σουφλιά τότε με τη χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ και στη συνέχεια με τις κινήσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου και προφανώς και την τελευταία κυβέρνηση, η οποία έδωσε ώθηση για την ολοκλήρωση του έργου που εγκαινιάστηκε.
Σε κάθε περίπτωση ας αφήσουμε στην άκρη τη γκρίνια και τη μιζέρια. Είναι ένα μεγάλο έργο που φτιάχτηκε από το λαό, ανήκει στο λαό και αλλεπάλληλες κυβερνήσεις εργάστηκαν γι’ αυτό. Ό,τι μικροπροβλήματα υπάρχουν, επειδή για έξι μήνες θα υπάρχει εδώ διαχείριση του έργου, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια αυτά τα μικροπροβλήματα να τα αντιμετωπίσουμε. Αλλά να μην ξεχνάμε τί σημασία έχει αυτό το έργο για μια περιοχή που ήταν στην αφάνεια και ήδη γίνεται η πλέον περιζήτητη περιοχή της Καλαμάτας, η περιοχή διέλευσης της περιμετρικής».
Στ.Μ.