Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 16:31

Η ΝΟΔΕ ΝΔ συλλέγει βοήθεια για τους πρόσφυγες που περιθάλπονται στον Ταΰγετο

Η ΝΟΔΕ ΝΔ συλλέγει βοήθεια για τους πρόσφυγες που περιθάλπονται στον Ταΰγετο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Το πρώτο κόμμα που με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη και τους φίλους του να προσφέρουν βοήθεια για τους πρόσφυγες που περιθάλπονται στον Ταΰγετο είναι η Νέα Δημοκρατία. Σε ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μεσσηνίας της Ν.Δ., Νατάσσα Κυριακοπούλου, σημειώνεται ότι η συγκέντρωση της βοήθειας θα γίνεται στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ, στην οδό Αριστομένους 41, καθημερινά από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι…

Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ημέρες οι δημότες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και όχι μόνο, έχουν επιδείξει αντανακλαστικά ανθρωπισμού και αλληλεγγύης προς τους 87 πρόσφυγες και μετανάστες (μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά), που φιλοξενούνται προσωρινά στο Νομό μας.
Μέσα σε αυτήν την τραγική συγκυρία που χτύπησε και την πόρτα μας θεωρούμε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδώσουμε τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η Κυβέρνηση ως προς την ανεξέλεγκτη διάσταση που έχει λάβει το μεταναστευτικό στη Χώρα μας, αλλά και ως προς την παντελή έλλειψη δομών για την ανθρώπινη φιλοξενία αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων.
Ως ΝΟ.ΔΕ Μεσσηνίας θεωρούμε πως σε μία τέτοια κατάσταση η αλληλεγγύη είναι επιβεβλημένη τόσο ως κοινωνική όσο και ως πολιτική στάση. Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν στο εγχείρημα της συγκέντρωσης διαφόρων ειδών βοήθειας στα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ Μεσσηνίας ,οδός Αριστομένους 41 (Καθημερινά από τις 9,00-13.00):
-        Έτοιμα συσκευασμένα τρόφιμα
-        Μπουκαλάκια νερού
-        Ρούχα
-        Κουβέρτες- κλινοσκεπάσματα
-        Παιχνίδια για τα παιδιά».