Τρίτη, 30 Μαϊος 2017 20:05

Νίκας: "Το μεγαλύτερο θύμα πολιτικού κανιβαλισμού ο Κ. Μητσοτάκης"

«ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ» 
Δήλωση οδύνης από το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου. Δήλωση στην οποία υποστηρίζεται από το δήμαρχο ότι ο εκλιπών υπήρξε στόχος του μεγαλύτερου πολιτικού κανιβαλισμού επί 50 χρόνια…

Ειδικότερα, η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας έχει ως εξής: «Αποχαιρετούμε, με οδύνη σήμερα, τον μεγάλο πολιτικό άνδρα, που ανάλωσε τη ζωή και τη δράση του σε αγώνες κατά του λαϊκισμού, του κρατισμού και του υπερδανεισμού της πατρίδος μας.
Αποχαιρετούμε τον ευπατρίδη πολιτικό, που έπαιρνε πάντα τη σωστή θέση στα εθνικά μας θέματα, από τη συμμετοχή του στην Εθνική Αντίσταση, μέχρι το Σκοπιανό και τους αγώνες του για την ουσιαστική ενδυνάμωση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αποχαιρετούμε, τον θαρραλέο πολιτικό που ήξερε να λέγει πικρές αλήθειες, να προωθεί στην πράξη την εθνική συμφιλίωση και, τελικά, να μετατρέπεται στο μεγαλύτερο θύμα πολιτικού κανιβαλισμού των τελευταίων 50 χρόνων.
Ας σκεφθούμε τις πικρές αλήθειες που διατύπωσε και ας αντισταθούμε στο λαϊκισμό, τα συνθήματα και την πολιτική ανευθυνότητα.
Και ας υπάρξει-επιτέλους-λιγότερη υποκρισία. Τουλάχιστον τώρα».