Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012 19:48

Από αύριο τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Αριστομένους

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΤΑΘΜΟΥ
Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση της Αριστομένους, η οποία, στο πλαίσιο των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, σκάφτηκε για να αντικατασταθεί ο αγωγός αποχέτευσης των ομβρίων με σύγχρονο και μεγαλύτερο.

Πιθανότατα, η Αριστομένους θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία τη Δευτέρα, ενώ μάλλον την Τετάρτη θα κλείσει η σιδηροδρομικού σταθμού, από την Κροντήρη μέχρι τη Μητροπέτροβα. Το τμήμα της Σιδηροδρομικού Σταθμού, Κροντήρη-Γιατράκου, δεν πρόκειται να ξανανοίξει, αφού θα πεζοδρομηθεί, ενώ το τμήμα Γιατράκου-Μητροπέτροβα θα σκαφτεί επίσης για να αντικατασταθεί με μεγαλύτερο ο αγωγός αποχέτευσης ομβρίων.
Οι επαγγελματίες της Σιδηροδρομικού Σταθμού από τη Μητροπέτροβα μέχρι τη Γιατράκου αντιδρούν, υπογραμμίζοντας ότι το κλείσιμο του δρόμου αυτή την περίοδο θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Ζητούν οι εργασίες αντικατάστασης του αγωγού να γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, από το Δήμο αναφέρεται ότι δεν υπάρχει τέτοια ευχέρεια. Ο δήμαρχος, σε χθεσινές του δηλώσεις, σημείωσε ότι είναι αδύνατο να μην αποφευχθούν πλήρως τα προβλήματα όσο εκτελείται ένα μεγάλο έργο, διαβεβαίωσε όμως ότι όταν ολοκληρωθούν τα έργα όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Επίσης, σημείωσε ότι τα καταστήματα έχουν πρόβλημα όχι λόγω του τσίγκινου φράχτη που έχει τοποθετηθεί κοντά στις βιτρίνες, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης.
Στ.Μ.