Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 07:44

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΣΗΜΕΡΑ
Γύρω στις 11.00 το πρωί αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, Παρασκευή, οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας οι βαθμοί θα αναρτηθούν σε όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας, ενώ ταυτόχρονα οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την Πέμπτη 6-7-2017 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.grθα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τη Δευτέρα 3-7-2017 προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.