Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 22:04

Ολοκληρώνονται οι ζυμώσεις για τη νέα κίνηση που θα διεκδικήσει το Επιμελητήριο

Ολοκληρώνονται οι ζυμώσεις για τη νέα κίνηση που θα διεκδικήσει το Επιμελητήριο

ΞΥΓΚΩΡΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 
«Ήρθε η ώρα μας να εμπλακούμε σε αυτό το εργαλείο, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τομείς του οποίου θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδράνεια», δήλωσε στην KalamataJournalο Βαγγέλης Ξυγκώρος, εκπρόσωπος της «Οινομεσσηνιακής». Ο επιχειρηματίας σημείωσε ότι ο επικεφαλής της κίνησης που θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου θα αναδειχθεί μέσα από συλλογική διαδικασία τις επόμενες ημέρες και πως μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι ζυμώσεις ώστε να γίνουν και οι ανακοινώσεις…

Untitled-8.jpg«Είμαστε μια ομάδα νέων κυρίως επιχειρηματιών και επαγγελματιών, χωρίς κομματική προέλευση και δέσμευση», είπε ακόμη ο Βαγγέλης Ξυγκώρος επισημαίνοντας επιπλέον ότι τα περισσότερα από τα πρόσωπα αυτής της ομάδας θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά να προσφέρουν έργο στο Επιμελητήριο και να του δώσουν μια νέα προοπτική.

Το κίνητρο για την ενασχόληση με τον τοπικό επιμελητηριακό θεσμό, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ξυγκώρος, είναι το ότι «το Επιμελητήριο –όχι ως υπηρεσία- δεν δουλεύει στο επίπεδο που θέλουμε. Με τη δουλειά μας και τις ιδέες μας μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της λαίλαπας που βιώνει η επιχειρηματικότητα».

Τέλος επανέλαβε ότι ακόμη δεν υπάρχει απόφαση για το ποιος θα είναι ο επικεφαλής της κίνησης και πως θα αναδειχθεί με συλλογικό τρόπο.

Σημειώνεται ότι την κάθοδό του στις εκλογές του Επιμελητηρίου έχει ανακοινώσει ήδη ο Γιώργος Γκούμας με το «Νέο Επιμελητήριο», ενώ βέβαιο είναι ότι θα συγκροτηθεί συνδυασμός και από αυταπασχολούμενους, επαγγελματίες και εμπόρους που πρόσκεινται στο ΚΚΕ.

Οι εκλογές θα γίνουν από τις 7 έως και τις 10 Δεκέμβρη ενώ αιτήσεις υποψηφιότητας θα παραλαμβάνονται μέχρι τις 6 Νοέμβρη.
Στ.Μ.