Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 21:02

Να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής καλεί τα μέλη του ο Δικηγορικός Σύλλογος

Να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής καλεί τα μέλη του ο Δικηγορικός Σύλλογος

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ
Έκκληση στα μέλη του να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, είτε με την προσφορά ρούχων, τροφίμων, κουβερτών κ.λπ είτε με οικονομική υποστήριξη, απευθύνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας. Η βοήθεια θα παρασχεθεί μέσω της σχετικής πρωτοβουλίας της Μητρόπολης Μεσσηνίας…

Στην έκκλησή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας καλεί «όλες και όλους τους δικηγόρους για τη συμβολή τους στην γενικότερη προσπάθεια παροχής βοήθειας στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Οι συνάνθρωποί μας, μιας περιοχής που θα μπορούσε να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι περιουσίες τους, έρμαια των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Οι δικηγόροι της Καλαμάτας θα πρέπει να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη μας προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Και η μικρότερη προσφορά από το περίσσευμα ψυχής του καθενός από εμάς καθίσταται πολύτιμη, ακόμη και σωτήρια, για τους έχοντες ανάγκη.

Καλούμε τους δικηγόρους, να ενισχύσουν τη προσπάθεια της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως, κουβέρτες, ρούχα όλων των ειδών, ξηρά τροφή και κονσέρβες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής καθώς και εμφιαλωμένο νερό. Επειδή όλα τα παραπάνω θα διανεμηθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας, οι οποίοι είχαν όλοι αξιοπρεπή νοικοκυριά, οι κουβέρτες και τα ρούχα να είναι αρίστης καταστάσεως και τα είδη τροφίμων να μην έχουν ήδη λήξει ή να μη λήγουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνεται από 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2017, από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, στο Άσυλο Ανιάτων, Λακωνικής 333.

Όσοι δικηγόροι επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα, παρακαλούνται όπως τα καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με την ένδειξη «Υπέρ πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής», (Αριθμός Λογαριασμού Alpha Bank – IBAN: GR 75 0140 5000 5000 0200 2019 633)».