Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 09:53

Ποιοι εκλέγονται στο Επιμελητήριο με τον Βαγγέλη Ξυγκώρο

Ανδρέας Ζαγάκος, εκλέγεται διοικητικός σύμβουλος, Βαγγέλης Ξυγκώρος, εκλέγεται πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Μαριλένα Γυφτέα, στέλεχος του συνδυασμού "Μεσσηνία-Καινοτομία" Ανδρέας Ζαγάκος, εκλέγεται διοικητικός σύμβουλος, Βαγγέλης Ξυγκώρος, εκλέγεται πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Μαριλένα Γυφτέα, στέλεχος του συνδυασμού "Μεσσηνία-Καινοτομία"

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

ΝΙΚΗ ΜΕ 12 ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΕΔΡΕΣ
Διακόπηκε περίπου στις πέντε το πρωί, λόγω εξάντλησης, η διαδικασία οριστικοποίησης του αποτελέσματος των εκλογών στο Επιμελητήριο, τις οποίες πάντως έχει κερδίσει καθαρά ο Βαγγέλης Ξυγκώρος και ο συνδυασμός του «Μεσσηνία-Καινοτομία», παίρνοντας 12 έδρες και αφήνοντας 9 στο συνδυασμό του Γιώργου Γκούμα…

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα, ο συνδυασμός του Βαγγέλη Ξυγκώρου παίρνει στο Εμπορικό Τμήμα τις τέσσερις από τις έξι έδρες και εκλέγει τους Ιγνάτιο Κάτσιο, Σταύρο Στούπα, Γιώργο Καπερώνη και Νίκο Γεωργακίλα. Στο Εξαγωγικό Τμήμα παίρνει τη μία από τις δύο έδρες και εκλέγει τον Μενέλαο Κουτέλα. Στο Τμήμα Μεταποίησης παίρνει τις τρεις από τις δύο έδρες και εκλέγει τους Βαγγέλη Ξυγκώρο (ο οποίος πάντως, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία, ως επικεφαλής μπορεί να επιλέξει έδρα που κερδίζει ο συνδυασμός του και σε άλλο τμήμα), Νίκο Κυριακόπουλο και Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο. Στο Τμήμα Υπηρεσιών ο συνδυασμός του Βαγγέλη Ξυγκώρου κερδίζει τις τρεις από τις δύο έδρες και εκλέγει τον Παύλο Κρανιώτη, τον Λάμπρο Σώτηρα και τον Ανδρέα Ζαγάκο. Στο Τουριστικό Τμήμα ο συνδυασμός κερδίζει τη μία από τις δύο έδρες και εκλέγει τον Παύλο Γκραίκη (Γκρέκη). Στο Τμήμα Μεταφορών υπάρχει μόνο μία έδρα την οποία κερδίζει ο συνδυασμός του Γιώργου Γκούμα.

Η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται ότι θα γίνει αύριο, Τρίτη.
Στ.Μ.