Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 16:45

Για συμφέροντα και μηχανισμούς συνεχίζει να μιλάει ο Γιώργος Γκούμας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
Παρά το κάλεσμα του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρου, για ενότητα ώστε το Επιμελητήριο να γυρίσει σελίδα και να τραβήξει μπροστά, ο Γιώργος Γκούμας στο μήνυμά του για το αποτέλεσμα των εκλογών, που δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε, συνεχίζει να μιλάει για συμφέροντα και μηχανισμούς που, όπως υποστηρίζει, στάθηκαν απέναντι στην υποψηφιότητά του. Και ενώ κάνει αυτή την αναφορά στο τέλος εύχεται καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Ξυγκώρο…

Το μήνυμα του Γιώργου Γκούμα έχει ως εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες της Μεσσηνίας που εμπιστεύθηκαν το όραμα και το σχέδιο μας για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο και με αξιοπρέπεια, απέναντι σε συμφέροντα και μηχανισμούς που έχουν εδραιωθεί στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας τις τελευταίες δεκαετίες.

Προτάξαμε πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του Μεσσήνιου επαγγελματία και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε συμμετέχοντας ενεργά στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου. Στόχος μας είναι το Επιμελητήριο να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του, να αγκαλιάσει τον επιχειρηματικό κόσμο και αυτός να το εμπιστευτεί και πάλι.  Αποτέλεσμα της κρίσης εμπιστοσύνης ήταν η εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, η οποία και πρέπει να προβληματίσει το σύνολο της νέας διοίκησης.

Εύχομαι στον Βαγγέλη Ξυγκώρο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».