Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 10:51

Κρανιώτης και Γκούμας οι νέοι αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Συγκροτήθηκε χθες το βράδυ η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, το κορυφαίο όργανο του θεσμού μετά τον πρόεδρο, Βαγγέλη Ξυγκώρο. Η θέση του β’ αντιπροέδρου δόθηκε στην αντιπολίτευση, όπως ορίζει η νέα νομοθεσία για τα Επιμελητήρια…

Ειδικότερα, α’ αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Παύλος Κρανιώτης, β’ αντιπρόεδρος ο Γιώργος Γκούμας, επικεφαλής της μειοψηφίας, γενικός γραμματέας ο Παύλος Γκραίκης, οικονομικός επόπτης ο Γιώργος Καπερώνης, υπεύθυνος ΓΕΜΗ ο Ανδρέας Ζαγάκος και υπεύθυνος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων ο Μενέλαος Κουτέλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η παράταξη της μειοψηφίας δεν συναίνεσε, δίνοντας θετική ψήφο, στην πλήρωση των θέσεων της Διοικητικής Επιτροπής που ανήκουν στην πλειοψηφία, ενώ η παράταξη της πλειοψηφίας προσήλθε στη διαδικασία συγκροτημένη, με έναν υποψήφιο για κάθε θέση που της ανήκει και κάθε υποψήφιος συγκέντρωσε και τους 12 ψήφους των συμβούλων της πλειοψηφίας.

Σε επόμενη συνεδρίαση πρόκειται να εκλεγούν οι πρόεδροι και οι αναπληρωτές πρόεδροι των τμημάτων του Επιμελητηρίου, καθώς και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.
Στ.Μ.