Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 17:02

Ο Κουρουμπλής στην Καλαμάτα για τα λιμάνια της Πελοποννήσου

Ο Κουρουμπλής στην Καλαμάτα για τα λιμάνια της Πελοποννήσου

ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΗ
Την παραμονή του γιορτασμού της απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τον οθωμανικό ζυγό, στις 22 Μάρτη, θα επισκεφθούν την Καλαμάτα ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο γενικός γραμματέας λιμένων, λιμενικής πολιτικής και ναυτιλιακών επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης προκειμένου να συντονίσουν συζήτηση για τα λιμάνια της Πελοποννήσου. Ο Δήμος Καλαμάτας δηλώνει ότι προσδοκά τη θετική αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν το λιμάνι, κατά την παρουσία του υπουργού και του γενικού γραμματέα στην Καλαμάτα…

Ειδικότερα, από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκαν σήμερα τα εξής: «Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα σύσκεψη για τους λιμένες της Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Χρήστου Λαμπρίδη, Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ.ά. Τη σύσκεψη θα απασχολήσουν θέματα master plan, υδατοδρομίων, νέου πλαισίου για τη λειτουργία των λιμένων, καθώς και εργασιών αναβάθμισης για όλα τα λιμάνια της Πελοποννήσου.

Η σύσκεψη αποτελεί θετικό νέο για την προώθηση επίλυσης κρίσιμων ζητημάτων του λιμένα Καλαμάτας. Η οργάνωσή της θα γίνει από το Δήμο Καλαμάτας».