Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 17:21

Δημόσιες τουαλέτες και κοντά στο μόλο του Πανελληνίου

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ; 
Το χτίσιμο δημόσιων τουαλετών, πολύ σύντομα μάλιστα, μέσα σε ένα μήνα, στο λιμάνι της Καλαμάτας και συγκεκριμένα κοντά στο μόλο του Πανελληνίου, ανήγγειλε σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας. Εκείνο που δεν διευκρίνισε ο Δήμος είναι εάν έχουν εξασφαλιστεί οι νόμιμες άδειες, δεδομένου ότι πρόκειται για χώρο του προλιμένα και προφανώς χρειάζονται εγκρίσεις από τα υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας…

Από την αναγγελία αυτή προκύπτει ότι άλλαξε ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής, καθώς η μελέτη για την ανέγερση δημόσιων τουαλετών προέβλεπε, εκτός από την κατασκευή αυτών των υποδομών στο κεντρικό πάρκινγκ του Νέδοντα και στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, την ανέγερση άλλης μίας πιο ψηλά στο Νέδοντα, απέναντι από την πλατεία Όθωνος.

Από το Δήμο Καλαμάτας ανακοινώθηκε επίσης σήμερα ότι η λειτουργία των δύο καινούργιων δημόσιων τουαλετών, στο κεντρικό πάρκινγκ του Νέδοντα και στο ΔΗΠΕΘΕΚ, θα ξεκινήσει την 1η Μάη και πως θα καθαρίζονται τρεις φορές την ημέρα, από ιδιωτικό συνεργείο. Επιπλέον, οι τουαλέτες θα λειτουργούν από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου.
Στ.Μ.