Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 21:05

Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά με γνώσεις, παιχνίδια και εξορμήσεις

Ιωάννα Μπουγά και Ρούλα Τσούγκου Ιωάννα Μπουγά και Ρούλα Τσούγκου

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 
Και θα παίξουν και θα τρέξουν και θα μάθουν και γενικά θα περάσουν υπέροχα… Αυτό υπόσχονται τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για τα παιδιά που θα γραφτούν στο Summer Camp, ένα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που καλύπτει αθλητικές, καλλιτεχνικές και μαθησιακές αναζητήσεις των παιδιών. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και το Summer Camp ξεκινάει στις 18 Ιουνίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου. Μπορούν να γραφτούν παιδιά του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου. Τι ακριβώς θα γίνει στο Summer Camp μας παρουσιάζουν τα στελέχη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, Ρούλα Τσούγκου και Ιωάννα Μπουγά…

Όπως σημείωσε η κ. Μπουγά, τα παιδιά του Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις αλλά και street hockey στο χορτάρι. Επίσης μεταξύ των ελεύθερων επιλογών είναι η ποδηλασία,ο στίβος, ενώ θα υπάρχουν και επιπλέον δραστηριότητες αναψυχής όπως τοξοβολία, αναρρίχηση σε πίστα Ολυμπιακών διαστάσεων, πινγκ πονγκ και διάφορα άλλα επιτραπέζια παιχνίδια. Προαιρετικά τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν κολυμβητήριο, δύο φορές την εβδομάδα.

Η κ. Τσούγκου πρόσθεσε ότι οι γονείς μπορούν να επιλέξουν για τα παιδιά του νηπιαγωγείου γυμναστική και μίνι σπορ όπως τένις, στίβο, τραμπολίνο, μπάσκετ. Επίσης θα λειτουργήσουν εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, θα γίνονται πειράματα και δοκιμές στη ρομποτική, ενώ θα γίνεται και προετοιμασία για την Α’ Δημοτικού, με δασκάλα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, με σκοπό την ομαλή μετάβαση του παιδιού από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό.

Ακόμη η κ. Τσούγκου τόνισε ότι θα γίνονται εκδρομές στη θάλασσα για μπάνια, αλλά και άλλες εκδρομές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα στη θάλασσα και το βουνό. Θα υπάρξουν επίσης δραστηριότητες σχετικά με τη μουσικοκινητική, τη λογοτεχνία,  το θεατρικό παιχνίδι, τα πηλο-τεχνήματα.

Ο

ι δραστηριότητες θα γίνονται, συνέχισε η κ. Μπουγά, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων και συγκεκριμένα στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, στα γήπεδα μπάσκετ και μίνι μπάσκετ, στα γήπεδα βόλεϊ και τένις, στις αίθουσες καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων όπως στο Εργαστήρι Εικαστικών, στις αίθουσες χορού και στα κλειστά γυμναστήρια και φυσικά στην πίστα αναρρίχησης των Εκπαιδευτηρίων, με ύψος 12 μέτρα.

Τα δύο στελέχη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά διαβεβαίωσαν ότι το πρόγραμμα του Summer Camp θα το απολαύσουν τα παιδιά γιατί συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι και επειδή τις δραστηριότητες που θα κάνουν τις επιλέγουν τα ίδια.

Σε ό,τι αφορά το κόστος ανέφεραν ότι “είναι ιδιαίτερα προσιτό. Στο οικονομικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται τόσο οι έμπειροι και άριστοι παιδαγωγοί όσο και οι ειδικότητες, όπως ο προπονητής τοξοβολίας, ο προπονητής αναρρίχησης, ο προπονητής ποδοσφαίρου, η καθηγήτρια υπολογιστών για τη ρομποτική και όλοι οι άλλοι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, οι οποίοι συνοδεύουν τα παιδιά με αγάπη και ευαισθησία καθ’ όλη τη διάρκεια του Summer Camp”.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 9:10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στη 1:10 μετά το μεσημέρι, όμως τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά θα μπορούν να φιλοξενούν τα παιδιά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 27210 92022 ή στο 27210 92122 καθώς και στο 6970230970. Ακόμη, πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στον ιστότοπο http://bougas-school.gr/?page_id=8334 

Στ.Μ.