Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 11:35

Η Anna Tsukanova Kott με το EAT ART στην Καλαμάτα

Η Anna Tsukanova Kott με το EAT ART στην Καλαμάτα

VIDEO ART ΜΗΔΕΝ 
Πανταχού παρούσα είναι εδώ και ημέρες, στην Καλαμάτα, η Anna Tsukanova Kott, μέσα από την αφίσα που δημιούργησε ο graphic designer Danny Kargas για τις δημόσιες προβολές του Video Art Μηδέν, οι οποίες ολοκληρώνονται απόψε. Όμως η Ρωσίδα Anna είναι παρούσα και με τη φυσική της παρουσία, φιλοξενούμενη από το θεσμό που στηρίζει τη βιντεοτέχνη…

Η Anna Tsukanova Kott παρακολουθεί τις προβολές και χθες το πρωί ήταν παρούσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στην ειδική παρουσίαση της διοργάνωσης και την εισήγηση της Άννας Χατζηγιαννάκη, για την εικαστική μετανάστευση των καλλιτεχνικών της τεχνολογικής τέχνης, η οποία γράφτηκε ειδικά για το Video Art Μηδέν.

Είναι Ρωσίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης και η αφίσα είναι από το έργο EAT ART, που παίχτηκε χθες το βράδυ στις προβολές που έγιναν στην πλαζ της Καλαμάτας, στο Thalassa, σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη. Το EAT ART προβλήθηκε στην ενότητα Daydream, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Στη φωτογραφία είναι ανάμεσα στις καλλιτεχνικές διευθύντριες του Video Art Μηδέν, Μαργαρίτα Σταυράκη και Γιούλα Παπαδοπούλου.

Στ.Μ.