Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 08:36

Κάμερες επιτήρησης στην Αγορά και περισσότερο φως

Κάμερες επιτήρησης στην Αγορά και περισσότερο φως

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΚΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ 
Με σκοπό την αποτροπή διαρρήξεων, κλοπών και παραβατικών συμπεριφορών η διοίκηση της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας εγκατέστησε στους στεγασμένους χώρους της Αγοράς κάμερες επιτήρησης, ενώ αντικαταστάθηκαν και τα φωτιστικά με σύγχρονης τεχνολογίας, τα οποία φωτίζουν εντονότερα και καταναλώνουν πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια…

Πιο συγκεκριμένα, από τη διοίκηση της Κεντρικής Αγοράς ανακοινώθηκαν σχετικά τα εξής: “Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας – επιτήρησης) τοποθετήθηκε στο στεγασμένο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

Οι κάμερες μάρκας Dahua που είναι μεγάλης ευκρίνειας (4 MP) υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, εγκαταστάθηκαν για την προστασία καταναλωτών, παραγωγών και επαγγελματιών.

Κατ’ αυτό τον τρόπο εμπεδώνεται αίσθημα ασφαλείας και οι χώροι γίνονται πιο φιλόξενοι ειδικότερα για τους καταναλωτές.

Αναμφίβολα αποτρέπονται παραβατικές ενέργειες.

Εν τω μεταξύ έγινε αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων που λειτουργούν τις νυχτερινές ώρες με νέας γενιάς φωτιστικών LED (SMD) τύπου καμπάνας.

Έτσι επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει στο 80% αφού καταναλώνεται πολύ λιγότερη ηλεκτρική ισχύ.

Επιπλέον αυξήθηκε θεαματικά η φωτεινότητα των τμημάτων της Κ.Α.Κ κατά τις βραδινές ώρες προκειμένου να διευκολύνει τους επαγγελματίες, αλλά και να αποτρέψει παραβατικές συμπεριφορές σε συνδυασμό με την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας”.