Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 22:49

ΝΟΔΕ Ν.Δ., ΛΑΕ Μεσσηνίας, Περιφέρεια Πελοποννήσου καταδικάζουν την επίθεση στον Π. Κωνσταντινέα

ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ 
Ανακοινώσεις καταδίκης της επίθεσης τραμπούκων στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα έχουν εκδόσει μέχρι τώρα η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου…

«Η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός της επίθεσης κατά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κ. Πέτρου Κωνσταντινέα”, σημειώνεται από την πλευρά της τοπικής Νέας δημοκρατίας. .

“Η Ν.Ε. Μεσσηνίας της ΛΑ.Ε. καταδικάζει με τον πιο έντονο  τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας” τονίζει η Λαϊκή Ενότητα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ανακοίνωσής της καταδικάζει και σχολιάζει τα εξής: “Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση εις βάρος του Βουλευτή του Σύριζα Μεσσηνίας κ. Πέτρου Κωνσταντινέα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε έκφραση τυφλής βίας, η οποία σαφώς προκαλεί κοινωνική αναταραχή και απειλεί την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία.
Σε κάθε περίπτωση που απειλείται η δημοκρατία, πόσο μάλλον όταν βάλλεται ένας βουλευτής που εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο, είναι χρέος μας άμεσα να αντιδράσουμε και να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε "γνωστούς - αγνώστους" με σαφώς ιδιοτελή κίνητρα.
Αναμένουμε την ίδια στάση να τηρήσουν και οι λοιποί θεσμικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου προκειμένου να μην πληγεί το αρραγές μέτωπο της νομιμότητας και της προάσπισης της δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.