Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 16:12

Μήνυση και αγωγή κατά του Πέτρου Τατούλη κατέθεσε ο Περικλής Μαντάς

Ο Περικλής Μαντάς και ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος Ο Περικλής Μαντάς και ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΜΕ 
Ως το μόνο τρόπο που είχε για να προστατέψει την τιμή και υπόληψή του, από τις αναφορές που έκανε εναντίον του ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ότι δηλαδή του ζήτησε να χρηματοδοτηθεί με μαύρο χρήμα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, περιγράφει ο Περικλής Μαντάς την μήνυση και αγωγή που κατέθεσε σήμερα στα δικαστήρια της Καλαμάτας κατά του περιφερειάρχη. Επιπλέον ο Περικλής Μαντάς αναγγέλλει ότι θα υπάρξουν και νέες εξελίξεις λέγοντας χαρακτηριστικά “τα υπόλοιπα στην ώρα τους”...

Η γραπτή δήλωση του Περικλή Μαντά για τη σημερινή νομική του ενέργεια έχει ως εξής: “Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού.

Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας