Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 11:51

Εταιρία κάνει δωρεάν οριοθέτηση του Νέδοντα, στον οποίο φτιάχνεται ήδη Ανοιχτό Θέατρο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Μόνο υπεύθυνα δεν μπορούν να θεωρηθούν όσα γίνονται από τη δημοτική αρχή με το Νέδοντα. Μέχρι πριν κάποιους μήνες ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, διαβεβαίωσε ότι ο Νέδοντας είναι οριοθετημένος. Πρόσφατα τροποποίησε τις διαβεβαιώσεις του και συγκεκριμένα έλεγε ότι ο Νέδοντας είναι οριοθετημένος μόνο από τη γέφυρα βόρεια της Κεντρικής Αγοράς και προς τη θάλασσα. Χθες, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε ότι ιδιωτική εταιρία κάνει μελέτη για την οριοθέτηση του Νέδοντα και μάλιστα δωρεάν!...

Εν τω μεταξύ όμως, έχουν ξεκινήσει τα έργα για την οικοδόμηση ανοιχτού θεάτρου μέσα στο ρέμα που τώρα οριοθετείται, ενώ σκέψη για την απομάκρυνση των συνεργείων του Δήμου, όπως λέει και το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, δεν υπάρχει από τη δημοτική αρχή.

Για το Νέδοντα ρώτησε ο επικεφαλής της “Αλλαγής”, Θόδωρος Μπρεδήμας και ο δήμαρχος του απάντησε, χωρίς να δώσει επαρκείς διευκρινήσεις: “Η μελέτη του Νέδοντα βρίσκεται σε εξέλιξη όπως και το πολύ μεγάλο θέμα της οριοθέτησής του, ένα θέμα το οποίο χρονίζει, σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρία και δωρεάν για το Δήμο Καλαμάτας”.

Στ.Μ.