Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 17:57

Μνήμη Μικρασίας και Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην Καλαμάτα

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  
Τρεις σύλλογοι, η Ένωση Μικρασιατών Μεσσηνίας “Η Ιωνία”, η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων και ο Σύλλογος Μικρής Μαντίνειας “Οι Μαντινέοι” συμπράττουν και διοργανώνουν αφιέρωμα στη μεγάλη στιχουργό, ρεμπέτισσα Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, τιμώντας μέσα από εκείνη και τη μνήμη της Μικρασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, τη Δευτέρα 26 Νοέμβρη, στις οχτώ το βράδυ. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι “Δεν έχει τέρμα ο δρόμος μου…”, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη...

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση φωτογραφιών και την ανάγνωση κειμένων για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου από τις εκπροσώπους της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων Αντωνία Παυλάκου και Τίνα Κουτσουμπού.

Στη συνέχεια θα τραγουδήσουν ο Παναγιώτης Μάλαμας και η Ηρώ Κωνσταντοπούλου, με πολυμελή ορχήστρα.

Θα ακολουθήσουν Μικρασιάτικοι χοροί από μέλη του χορευτικού ομίλου “Λεύκιππος”.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου, όπου θα προσφερθούν Μικρασιάτικες και Ποντιακές γεύσεις.

Την επιμέλεια του οπτικού υλικού και των κειμένων έχουν κάνει η Ελένη Υψηλάντη, η Αντωνία Παυλάκου και η Τίνα Κουτσουμπού. Η γενικότερη επιμέλεια της εκδήλωσης είναι της Φωτεινής Κοτσογλανίδη.