Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 19:19

Αισιόδοξες προσδοκίες από την πρώτη συνέλευση της νέας παράταξης του Θανάση Βασιλόπουλου

Γιώργος Φάββας, Δημήτρης Δημόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος και Νίκος Μπασακίδης Γιώργος Φάββας, Δημήτρης Δημόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος και Νίκος Μπασακίδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Περισσότεροι από 70 υποστηριχτές, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι και υποψήφιοι τον Μάη του 2019, συμμετείχαν στην κλειστή συνέλευση, την πρώτη, του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου. Όπως τονίστηκε, ο συνδυασμός αυτός δεν είναι συνέχεια του συνδυασμού που δημιούργησε ο απερχόμενος δήμαρχος και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, αλλά καινούργιος που όμως κρατάει ως κληρονομιά τα πιο θετικά από όσα έγιναν και έχουν σχεδιαστεί. Έτσι, η ονομασία του συνδυασμού του Θανάση Βασιλόπουλου θα είναι “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, κρατώντας τη λέξη “πρωτοβουλία” που ονομαζόταν ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νίκα…

Στη συνέλευση, που έγινε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας “REX”, συμμετείχαν οι εννιά από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα. Όμως το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλή εκτίμηση για το πόσοι τελικά από τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με τον Παναγιώτη Νίκα θα είναι υποψήφιοι και με τον Θανάση Βασιλόπουλο, γιατί κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, λόγω της ημέρας, είτε απουσίαζαν από την Καλαμάτα με την οικογένειά τους, είτε μπορεί να είχαν κάποια υποχρέωση που δεν γινόταν να αναβληθεί.

Σε ό,τι αφορά το όνομα του νέου συνδυασμού, ο Θανάσης Βασιλόπουλος το έθεσε για έγκριση στους υποστηριχτές του, οι οποίοι ομόφωνα συμφώνησαν.

Σε ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου για τη σημερινή διαδικασία  σημειώνονται τα εξής:

“1η Συνάντηση Εργασίας του Συνδυασμού

«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Την 1η συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».

Μια συνάντηση με πολλαπλούς στόχους:

Γνωριμία των στελεχών μας.

Παρουσίαση του ονόματος και του σήματος του συνδυασμού.

Ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα Κλεισθένης).

Παρουσίαση των βασικών αξόνων, βάσει των οποίων θα καταρτιστεί και σχεδιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, από τις ομάδες εργασίας.

Ενώνουμε δυνάμεις και θέτουμε στόχους.

Για όλους εμάς, προτεραιότητά μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων και δράσεων που συμβάλλουν αφενός στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας και αφετέρου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Με προτάσεις για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, για συνεχή διεύρυνση και βελτίωση των υπηρεσιών, για ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα, για υψηλού επιπέδου δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού, μετουσιώνουμε την προτεραιότητα αυτή σε χειροπιαστή καθημερινότητα για τους συμπολίτες μας.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο το έτος 2019 να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία.

Για το Συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος”.