Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 17:32

Επαίνεσε τα στελέχη του ΚΕΠΕΠΨΥ ο περιφερειάρχης για το σημαντικό έργο τους

Πέτρος Τατούλης και Ευάγγελος Σιδερέας Πέτρος Τατούλης και Ευάγγελος Σιδερέας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Την απόφασή του να υποστηρίξει η Περιφέρεια Πελοποννήσου ακόμη περισσότερο το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Μεσσηνίας, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, κατά την κοπή της πίτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Γενάρη...

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης “απευθυνόμενος στο πρόεδρο του ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας κ. Βαγγέλη Σιδερέα, τα μέλη του Δ.Σ. και το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης εξήρε τη συνεισφορά τους σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους με πράξεις, όπως χαρακτηριστικά τα 160.000 ευρώ που θα του αποδοθούν άμεσα.

Ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε ακόμη ότι η Περιφέρεια θα εντάξει στο πρόγραμμά της, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, δράσεις του ΚΕΠΕΨΥ Μεσσηνίας ώστε να στηριχθεί συνολικά και βιώσιμα η δομή του.

Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νικολάκου και Μπόυζα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας κ. Γκούνης”.