Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 21:13

Σύσκεψη στο Διοικητήριο για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Στο Ασπρόχωμα Στο Ασπρόχωμα

ΜΕ ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 
Σε απόλυτη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανές επιπτώσεις από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δήλωσαν οι θεματικές αντιπεριφερειάρχες, Ντίνα Νικολάκου και Αντωνία Μπούζα, ότι βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και υπηρεσιακών στελεχών, με θέμα την αποτελεσματική διαχείριση συμβάντων…

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: “Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Π.Ε. Μεσσηνίας, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών  κας Κωνσταντίνας Νικολάκου και της Αντιπεριφερειάρχου για θέματα Μεσσηνίας κας Αντωνίας Μπούζα με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων φορέων για πιθανές επιπτώσεις από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη Μεσσηνία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης  Τεχνικών υπηρεσιών και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Η κα.Νικολάκου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για την άψογη συνεργασία τους σε θέματα Πολιτικής Προστασίας επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες σε ό,τι αφορά το πολιτικό αλλά και το υπηρεσιακό δυναμικό της, ενώ έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι για έκτακτες παρεμβάσεις που ενδεχομένως θα προκύψουν από την κακοκαιρία και αφορούν στην Πολιτική Προστασία των πολιτών της Πελοποννήσου.

Η κα Μπούζα αναφέρθηκε στην μεγάλη συμβολή των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας στην άμεση αντιμετώπιση καιρικών φαινόμενων λέγοντας πως θα είναι όλοι σε επιφυλακή μέχρι αυτά να εξασθενίσουν”.