Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 18:19

Πίτα της ΝΔ στην Καλαμάτα με Σαμαρά, Βορίδη, Ασημακοπούλου

ΚΑΙ “ΜΕΝΟΥ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ… 
Με τον Μάκη Βορίδη, πρώην υπουργό και βουλευτή Αττικής, ως ομιλητή και με παρόντες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την βουλευτίνα Β’ Αθηνών Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, θα κόψει την πίτα της,  την Παρασκευή 1η Φλεβάρη, στο Elite City Resort, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Στο “μενού” της εκδήλωσης θα είναι όλα τα θέματα, από το Μακεδονικό μέχρι τις άδειες του Κουφοντίνα… Το ενδιαφέρον όμως θα είναι μεγάλο και λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ζητημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τις διαγραφές στελεχών με σκοπό τη συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια, από την πληθώρα “γαλάζιων” υποψηφίων δημάρχων σε Δήμους όπως της Καλαμάτας, Πύλου-Νέστορος, Τριφυλίας, Οιχαλίας…

Όπως σημειώνει σε κείμενό της για την εκδήλωση η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, Νατάσσα Κυριακοπούλου “σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια η πρώτη φορά Αριστερά εξελέγην λέγοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και αμέτρητες άλλες κούφιες υποσχέσεις.

Τέσσερα χρόνια μετά έχει ψηφίσει δύο μνημόνια, έχει τσακίσει τη μεσαία τάξη, έχει αυξήσει τον ΕΝΦΙΑ, έχει καταργήσει το ΕΚΑΣ, έχει πετσοκόψει τις συντάξεις, έχει αυξήσει 29 φόρους, έχει «αφήσει» τον Κουφοντίνα να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας, έχει γεμίσει τα νησιά μας με λαθρομετανάστες, έχει υποθηκεύσει την περιουσία του Κράτους, έχει δώσει επιδόματα αντί για δουλειές, έχει κάνει ρουσφέτια αντί για αξιοκρατία, έχει εντρυφήσει στη χειραγώγηση των θεσμών αντί για ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και σήμερα ακριβώς 4 χρόνια μετά, το «γιορτάζει» ξεπουλώντας και τη Μακεδονία μας.

Για όλα αυτά θα μιλήσουμε κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Μεσσηνίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Εlite City Resort με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πρ. Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι.

Υπ: Προμήθεια προσκλήσεων από τα γραφεία της  ΝΟΔΕ [καθημερινά 10.00-13.00] και από τις κατά τόπους ΔΗΜ.ΤΟ”.