Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 10:39

Από την πρώτη πτήση της σεζόν συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη έξοδο από τη χώρα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην πρώτη κιόλας πτήση της σεζόν, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έγιναν συλλήψεις δύο αλλοδαπών που επιχείρησαν να βγουν παράνομα από τη χώρα και να ταξιδέψουν στο Μόναχο της Γερμανίας. Πρόκειται για δύο Τούρκους. Χθες Κυριακή 17 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της σεζόν, όσον αφορά το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Ειδικότερα η σεζόν εγκαινιάστηκε το πρωί με πτήση της Aegean προς το Μόναχο...

Σύμφωνα με το σχετικό αστυνομικό δελτίο, “συνελήφθησαν, χθες (17.2.2019) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2)  αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) δελτία ταυτότητας Αρχών Ισπανίας.

Oι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας”.