Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 19:48

Βασικός πυλώνας της πολιτικής του Δήμου θα είναι η συνεργασία με το Επιμελητήριο τονίζει η Ε. Αλειφέρη

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 
Τη δέσμευσή της για ουσιαστική συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στην  περιοχή, έδωσε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρωτεύουσα Δύναμη” Ελένη Αλειφέρη, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε και συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη της διοίκησης, συνοδευόμενη από υποψηφίους συμβούλους της…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού “τη δέσμευσή της για συνεργασία και ανάπτυξη κοινών δομών Δήμου Καλαμάτας – Επιμελητηρίου, προκειμένου να υποστηριχθεί η επιχειρηματικότητα, εξέφρασε στον πρόεδρο Ευάγγελο Ξυγκώρο και το Δ.Σ. η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αλειφέρη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η κυρία Αλειφέρη υπογράμμισε ότι η είναι η πρώτη επίσκεψη στον θεσμικό εταίρο και δεν είναι τυπική αλλά ουσιαστική, καθώς η ίδια και ο συνδυασμός της έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. «Το γεγονός ότι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης σημαίνει ότι για εμάς βασικός πυλώνας είναι η συνεργασία με το Επιμελητήριο, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα, σωστότερα και γρηγορότερα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά.

Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, συνοδευόμενη από μέλη του Συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη», ενημερώθηκε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και συμφωνήθηκε με το Επιμελητήριο η αναγκαιότητα λειτουργίας δομών Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας.

Τέλος, αποφασίστηκε να υπάρχει κοινή γραμμή μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου στα θέματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος”.