Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 00:31

Βραδινό ξεφάντωμα πριν το καρναβαλικό αποκορύφωμα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ  
Καρναβαλιστές αλλά και πολλές εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι, κυρίως οικογένειες με παιδιά, πλημμύρισαν το βράδυ το κέντρο της πόλης, για να παρακολουθήσουν τη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση και το ξεφάντωμα που ακολούθησε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Την Κυριακή κορυφώνεται το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι, με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα γίνει το μεσημέρι, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και τη συναυλία που θα ακολουθήσει με τους ONIRAM…

Το βράδυ τα καρναβαλικά γκρουπ έκαναν παρέλαση υπό τους ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς, με εκκίνηση από τη συμβολή της Αριστομένους με την Πλάτωνος, ενώ ο τερματισμός ήταν στην πλατεία 23 Μάρτη. Εκεί η Φωτεινή Ψυχίδου, η Άστρη Μαυρέα και ο Σωτήρης Γεωργούντζος έκαναν την παρουσίαση των γκρουπ και των χορηγών του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού και έπαιξαν μουσική οι dj Kosto και George Chantzis.

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη μεγάλη του παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το κίριο της Φιλαρμονικής και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου στις τρεις μετά το μεσημέρι. Την παρουσίαση έχει αναλάβει και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Onirama. Θα εμφανιστεί, επίσης, η μπάντα κρουστών Quilombo.