Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 03:23

Ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Ευαισθητοποιήθηκε και ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, από την έκκληση για την προσφορά αίματος και έτσι οργανώνει στα γραφεία του, στην οδό Πολυχάρους, εθελοντική αιμοδοσία την άλλη Τετάρτη 17 Απρίλη 2019…

Σημειώνει ο συνδυασμός στη σχετική ανακοίνωσή του: “Στόχος και ρόλος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» δεν είναι μόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να ενώσουμε δυνάμεις για έναν ακόμα πιο λειτουργικό Δήμο Καλαμάτας, μια ακόμα πιο εύκολη καθημερινότητα, μια ακόμα καλύτερη ζωή.

Στόχος και ρόλος μας, θεωρούμε ότι είναι και η συμβολή στην αντιμετώπιση σημαντικών  προβλημάτων, καθώς και η ευαισθητοποίηση και παρακίνηση για συμμετοχή σε δράσεις που  - κυριολεκτικά – σώζουν ζωές.

Είναι σε όλες και όλους γνωστό ότι  οι ανάγκες σε αίμα, που είναι πάντοτε μεγάλες στη χώρα μας, αυξάνονται ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονική περίοδο. Ακριβώς γι’ αυτό, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία  για το Δήμο Καλαμάτας», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι. Στο χώρο του εκλογικού μας κέντρου,   Πολυχάρους 8, (που εκείνη την ημέρα δεν θα έχει τα σύμβολα και μηνύματα της παράταξης μας), θα βρίσκεται συνεργείο αιμοληψίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας του Γ.Ν. Μεσσηνίας, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση του στο σχετικό αίτημα μας.  

«Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή της αγάπης προς το συνάνθρωπο»,  τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, «η πρωτοβουλία μας αυτή έχει στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, την ενίσχυση της προσπάθειας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την ενίσχυση της προσπάθειας για τη ζωή.  Καλούμε όλες και όλους να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους, για να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία της 17ης Απριλίου. Η προσφορά αίματος είναι κορυφαία πράξη προσφοράς και  είμαι βέβαιος για τη θετική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας»”.