Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:14

Άλλοι έξι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον Μανώλη Μάκαρη για το Δήμο Καλαμάτας

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 
Το γέμισε ο Μανώλης Μάκαρης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας επικεφαλής του συνδυασμού “Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες” και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το ψηφοδέλτιό του. Παρουσίασε το μεσημέρι άλλους έξις υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τον Θεόδωρο Στασινόπουλο, αρχαιολόγο, συγγραφέα, τον Δημήτρη Μητσέα, υπάλληλο κτηματομεσιτικού γραφείου και σύμβουλο στη δημοτική κοινότητα Καλαμάτας εκλεγμένο με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα, την Άντζελα Μπουλάρι με καταγωγή από την Αλβανία, τον Σωκράτη Λάσκαρη, έμπορο, τον Θανάση Ηλιόπουλο τεχνολόγο μηχανολόγο μηχανικό και τον Αντώνη Κάτσο, εκπαιδευτικό γυμναστή. Επίσης έγινε παρουσίαση του υποψήφιου Γιώργου Λουριδά, σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου είχε ανακοινωθεί σε προηγούμενη παρουσίαση στην οποία όμως δεν είχε παραβρεθεί διότι βρισκόταν εκτός Καλαμάτας…

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Απρίλη 2019, στις 7:30 το βράδυ, στην παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού του για τον αθλητισμό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, παρουσία του γενικού γραμματέα αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού.

Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν σήμερα έκαναν σύντομες δηλώσεις για την υποψηφιότητά τους. Ο Θεόδωρος Στασινόπουλος σημείωσε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια “να επανέλθει μετά από δεκαετίες ο Δήμος ξανά στους δημότες”. Σχολίασε μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε καν εναλλαγή δημοτικών παρατάξεων στην εξουσία του Δήμου αλλά επικράτησε “μια παράταξη η οποία εν μεσω μιας τρομερής κρίσης που έπληξε τη χώρα εκτελούσε ένα νεοφιλελεύθερο και νεοφασιστικό πείραμα”. Ο Δημήτρης Μητσέας σημείωσε ότι θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Μανώλη Μάκαρη από εκτίμηση προς την προσωπικότητα του υποψήφιου δημάρχου και με την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει το Δήμο και τους δημότες. Η Άντζελα Μπουλάρι ευχαρίστησε θερμά τον Μανώλη Μάκαρη που την επέλεξε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο, ενώ ανάλογες τοποθετήσεις έγιναν από τον Σωκράτη Λάσκαρη και τον Γιώργο Λουριδά. Ο Θανάσης Ηλιόπουλος και ο Αντώνης Κάτσος απουσίασαν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στ.Μ.