Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 13:03

Σε Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Κοσμόπουλος

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Συναντήσεις με τους διοικητές της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Διεύθυνσης Μεσσηνίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Παναγιώτη Πούπουζα και Δημήτρη Γεωργανά, αντίστοιχα, καθώς και με τα σωματεία των εργαζομένων, είχε την Τετάρτη ο υποψήφιος Δημάρχος  Καλαμάτας, Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «Καλαμάτα Μπροστά»…

Κατά την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση, συζητήθηκε το θέμα της παραβατικότητας, κυρίως στην Περιφέρεια, καθώς και οι δυνατότητες συνδρομής του Δήμου στην πρόληψη αυτής. Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και η μείωση παραβατικών συμπεριφορών είναι κυρίαρχης σημασίας για την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Η προετοιμασία εν όψει θερινής περιόδου και οι ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από την πλευρά του, ο Β. Κοσμόπουλος διαβεβαίωσε ότι, ως Δήμαρχος, θα σταθεί δίπλα στο έργο της Πυροσβεστικής, για να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά του παρελθόντος.