Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 12:05

Έκτακτο ΔΣ της ΦΑΡΙΣ για τον σαϊτοπόλεμο ζητεί ο Μ. Αντωνόπουλος

Έκτακτο ΔΣ της ΦΑΡΙΣ για τον σαϊτοπόλεμο ζητεί ο Μ. Αντωνόπουλος

Έκτακτη σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου της «Φάρις», μετά το τραγικό συμβάν στον πρόσφατο σαϊτοπόλεμο,  ζητεί με έγγραφο αίτημά του προς τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας ο υποψήφιος δήμαρχος, νυν δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της «Φάρις», Μιχάλης Αντώνοπουλος...

Ζητεί μάλιστα, να είναι παρόντες στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος και ο νομικός σύμβουλος της «Φάρις», ενώ επισημαίνει προς τα ΜΜΕ ότι από το 2015 μέχρι και σήμερα ο ίδιος έχει καταψηφίσει την διοργάνωση του σαϊτοπολέμου λόγω επικινδυνότητας. Ειδικότερα, ο κ. Αντωνόπουλος ζητεί αφ’ ενός ενημέρωση από τον πρόεδρο της «Φάρις», καθώς «υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε, επειδή έχουν δημιουργηθεί πολύ σοβαρά ερωτήματα που πληροφορούμαστε, δυστυχώς, μέσω του Τύπου», όπως επισημαίνει στο έγγραφο αίτημά του, αφ’ ετέρου, επειδή μέχρι σήμερα, η «Φάρις» δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση συμπαράστασης και συλλυπητηρίων στην οικογένεια του εκλιπόντος, Κώστα Θεοδωρακάκη.

Ολόκληρη το κείμενο του αιτήματος του Μ. Αντωνόπουλου έχει ως εξής:

«Κύριε Πρόεδρε, αιτούμεθα την έκτακτη σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου της ΦΑΡΙΣ λόγω των τραγικών συμβάντων που προέκυψαν από τη διοργάνωση του «Σαϊτοπόλεμου».
Η Κοινωφελής επιχείρηση, της οποίας είμαστε μέλη, θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση. Αφ’ ενός, υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε, επειδή έχουν δημιουργηθεί πολύ σοβαρά ερωτήματα που πληροφορούμαστε, δυστυχώς, μέσω του Τύπου και οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει, και αφετέρου, μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση συμπαράστασης και συλλυπητηρίων στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντα στο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα κατά την διοργάνωση του εθίμου.Σας παρακαλώ να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες που ορίζονται και από το καταστατικό λειτουργίας της επιχείρησης και λόγω της σοβαρότητας του θέματος, αιτούμεθα, όπως είναι παρών στη συνεδρίαση ο κύριος δήμαρχος και ο νομικός σύμβουλος της «ΦΑΡΙΣ» η του Δήμου. 

Ο ΑΙΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μέλος ΔΣ ΦΑΡΙΣ
Δημοτικός Σύμβουλος »