Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 13:41

Δήμαρχος μαχητής δεσμεύτηκε ότι θα είναι ο Μανώλης Μάκαρης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ 
Μέσα σε κλίμα προσμονής για κάτι καλό, ο συνδυασμός του υποψήφιου δήμαρχου Καλαμάτας Μανώλη Μάκαρη, “Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες Καλαμάτας”, παρουσίασε χθες το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, το συνδυασμό του. Εκεί ο Μανώλης Μάκαρης έκανε και πάλι κριτική για συνυποψηφίους του και υπογράμμισε ότι “η Καλαμάτα χρειάζεται δήμαρχο μαχητή” και όχι “γραφειοκράτη” ή “παράγοντα που εμφανίζεται ανάλογα με τις συγκυρίες” ή άτομα που μέχρι τώρα συμμετείχαν “άβουλα” στη διοίκηση του Δήμου και τώρα “αιφνιδίως” ανακαλύπτουν τα μεγάλα ζητήματα…

“Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Ή η Καλαμάτα θα μείνει στη συντήρηση και την απλή διαχείριση χωρίς όραμα και προοπτική ή θα προχωρήσει στην πρόοδο και την ουστιαστική ανάπτυξη, με διάχυση σε όλη την κοινωνία”, τόνισε ο Μανώλης Μάκαρης.

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε: “Το δίλημμα είναι εμφανές και ευδιάκριτο για τους πολίτες: Ή θα βασιστούν στην πεπατημένη και θα αλλάξουν απλά απόχρωση ή θα προχωρήσουν μαζί μας στο μέλλον. Ή θα αναλωθούν στις μικροπολιτικές ή θα υλοποιήσουμε μαζί το κοινό μας όραμα για την Καλαμάτα αξιοποιώντας τις τεράστιες αναπτυξιακές της δυνατότητες”.

ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ

Σε ό,τι αφορά την κριτική του προς συνυποψηφίους του ο Μανώλης Μάκαρης τόνισε: “Η Καλαμάτα δεν μπορεί να διοικηθεί από τους ίδιους που ως άβουλα όντα αδράνησαν μπροστά στα μεγάλα ζητήματα της πόλης και τώρα αιφνιδίως τα ανακαλύπτουν και εκπλήσσονται. Η Καλαμάτα δεν χρειάζεται δήμαρχο γραφειοκράτη που έχει θητεύσει στα γρανάζια της διοίκησης και έχει υπηρετήσει το κατεστημένο. Η Καλαμάτα δεν χρειάζεται δήμαρχο παράγοντα της πόλης που εμφανίζεται και εξαφανίζεται αναλόγως των συγκυριών. Αντίθετα η Καλαμάτα χρειάζεται δήμαρχο μαχητή για να παλέψει με γνώδη διάθεση και εμπειρία. Η παράταξή μας έχει δώσει καθημερινά εξετάσεις όλα αυτά τα πέντε χρόνια της τελευταίας δημοτικής περιόδου. Είμασταν παρόντες παντού σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, αναδείξαμε ζήτηματα, προτείναμε λύσεις, παράξαμε έργο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω από αυτό, στην ίδια την κοινωνία. Σεβόμαστε τους πολίτες και τους κοιτάμε στα μάτια. Σας κοιτάμε στα μάτια και σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε. Δεν χαρίζουμε φρούδες υποσχέσεις όμως δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα”.

Στ.Μ.