Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 00:23

Ο Γιώργος Δέδες περιοδεύει σε Καλαμάτα, Μεσσήνη, Τριφυλία

Ο Γιώργος Δέδες περιοδεύει σε Καλαμάτα, Μεσσήνη, Τριφυλία

ΤΕΤΑΡΤΗ 
Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται το πρωί της Τετάρτη, για συναντήσεις με πολίτες και εργαζόμενους, το μεσημέρι στη Μεσσήνη και το απόγευμα και βράδυ στους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, Επικεφαλής του συνδυασμού “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”...

Συγκεκριμένα, το πρωί ο Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Μεσσηνίας, θα ξεκινήσει το πρωί με σειρά επισκέψεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο, την  Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική, τη Δ.Ο.Υ. και το Τελωνείο-Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

Το μεσημέρι, στις 14:30, ο Γιώργος Δέδες, θα παρευρεθεί στο Πάρκο Μεσσήνης, όπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Π.Σ.  Παμίσου, σε ειδική τιμητική εκδήλωση, τιμά στο πρόσωπο του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη, τον φίλο και συμπαραστάτη του συλλόγου, τον παππού του, αείμνηστο Πέτρο Κόκκαλη.

Το απόγευμα ο Γιώργος Δέδες, θα  πραγματοποιήσει περιοδεία στην Τριφυλία. Στις 19:00 θα βρίσκεται στους Γαργαλιάνους, στις 20:00 στα Φιλιατρά και στις 21:00 στην Κυπαρισσία.