Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 19:42

Ο Αλέξης Χαρίτσης στο Εθνικό Τυπογραφείο όπου εκτυπώνεται υλικό για τις πολλαπλές εκλογές

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 
“Οι πολλαπλές εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι ένα πολύ δύσκολο στοίχημα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε” τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης,  κατά την επίσκεψή του σήμερα στο Εθνικό Τυπογραφείο, όπου εκτυπώνεται υλικό απαραίτητο για τις εκλογές της 26ης Μάη και της 2ας Ιούνη, δηλαδή τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, “ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε σήμερα το Εθνικό Τυπογραφείο, όπου ενημερώθηκε μαζί με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για τις εργασίες εκτύπωσης του υλικού που είναι απαραίτητο για τη διενέργεια των Ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου 2019. Παρόντες ήταν οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.κ. Κώστας Πουλάκης και Γρηγόρης Θεοδωράκης, καθώς και ο Ειδικός Γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου, Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος.

Μετά την ενημέρωση που είχε, ο κ. Χαρίτσης δήλωσε: «Με χαρά διαπίστωσα ότι η δουλειά προχωράει με πολύ εντατικούς ρυθμούς και ήδη έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του έργου που έχει αναλάβει το Εθνικό Τυπογραφείο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει σε δύσκολες συνθήκες, με την υποστήριξη τόσο του αρμόδιου Υπουργείου και προσωπικά της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, όσο και του Υπουργείου Εσωτερικών. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε δίπλα τους μέχρι και την τελευταία στιγμή, σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια.  Οι πολλαπλές εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι ένα πολύ δύσκολο στοίχημα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε».