Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 00:41

Περιοδείες Βασίλη Τζαμουράνη στην περιφέρεια του Δήμου

Περιοδείες Βασίλη Τζαμουράνη στην περιφέρεια του Δήμου

Χωρίς διαλείμματα συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, Βασίλης Τζαμουράνης. Την Πέμπτη επισκέφθηκε το Λαδά και το Καρβέλι, στην Αλαγονία, ενώ την Τετάρτη τη Θουρία…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του συνδυασμού, “συνεχίζοντας την προεκλογική του δραστηριότητα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, επισκέφθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα τη Θουρία, όπου παρέστησαν στα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου κτηρίου των πρώην αποθηκών του ΑΣΟ.

Το εν λόγω κτήριο, μετά την επισκευή, ανακατασκευή και αναβάθμισή του από τον Δήμο Καλαμάτας, παραχωρήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Θουρίας καθώς και στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής προκειμένου να στεγάσουν τις δραστηριότητές τους.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Β. Τζαμουράνης είχε παρακολουθήσει στο γήπεδο “Σταύρος Παπαδόπουλος” τον κρίσιμο ποδοσφαιρικό αγώνα της “Μαύρης Θύελλας” με τον Διαγόρα Ρόδου, στο πλαίσιο των μπαράζ για την άνοδο της ιστορικής ποδοσφαιρικής μας ομάδας στην Football League.

Την Πέμπτη το απόγευμα, εξ άλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” επισκέπτεται χωριά του Ταϋγέτου και συγκεκριμένα το Καρβέλι και το Λαδά”.