Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 16:57

Στον Κορδία ο Βασίλης Κοσμόπουλος με απαντήσεις για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και για τον Βιολογικό

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Προβληματισμένους και απογοητευμένους συνάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Καλαμάτα Μπροστά”, Βασίλης Κοσμόπουλος, τους κατοίκους του Μπουρνιά, καθώς του τόνισαν ότι υπάρχουν προβλήματα καθημερινότητας τα οποία χρονίζουν αντί να αντιμετωπιστούν από τη δημοτική αρχή…

Όπως σημειώνει ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Κοσμόπουλου σε σχετική ανακοίνωση, οι κάτοικοι στον Κορδία “εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους και άκουσαν με ανακούφιση τις προτάσεις του για την ανάπτυξή της.

Ο ανύπαρκτος δημοτικός φωτισμός, το ακατάλληλο οδικό δίκτυο και η δύσκολη πρόσβαση στην ακτή, αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη της περιοχής, η οποία μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης, μετά τον κορεσμό της ανατολικής παραλίας. Ο κ. Κοσμόπουλος εξήγησε ότι το ΓΠΣ που τροποποιήθηκε με πρωτοβουλία της απερχόμενης δημοτικής αρχής και παρά τις αντιρρήσεις του ίδιου με την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου, είναι δύσκολο να τροποποιηθεί, αλλά όχι αδύνατον!

Επίσης τόνισε ότι η βελτίωση του βιολογικού καθαρισμού είναι στις προτεραιότητες του, όπως και η έμφαση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, μέσα από την ίδρυση του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό την παροχή υποστήριξης στους αγρότες”.