Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 20:55

Τις προτάσεις του για το παραλιακό μέτωπο παρουσιάζει ο Βασίλης Τζαμουράνης

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ 
Παραδόθηκαν στο Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να μοιραστούν και να μπουν στους σάκους με το εκλογικό υλικό, τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Τζαμουράνη. Ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχίζει τις προεκλογικές του δραστηριότητες και την Κυριακή το πρωί θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό με την προεκλογική δραστηριότητα δελτίο Τύπου του συνδυασμού, “την ανάγκη για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή τους επισήμαναν οι κάτοικοι στα Καλύβια και το Πέταλο, συνοικίες της Καλαμάτας τις οποίες επισκέφθηκε χθες Παρασκευή απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Πρότυπος Δήμος».

Το Σάββατο το πρωί,  Β. Τζαμουράνης, με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και στη συνέχεια την περιοχή του ιστορικού κέντρου, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους, καθώς και με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.

Αύριο  Κυριακή 19 Μαΐου, ο Β. Τζαμουράνης θα παρουσιάσει τις προτάσεις του συνδυασμού του για το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 11 το πρωί, στο “Πανελλήνιον” .

Τέλος, αύριο στις 8 το βράδυ, ο «Πρότυπος Δήμος» παρουσιάζει τις προτάσεις του για την υλοποίηση ενός σύγχρονου και λειτουργικού ψηφιακού δήμου, σε εκδήλωση που διοργανώνει στην αίθουσα “Nautilus» του ξενοδοχείου “Elite City Resort», με εισηγητή τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Χειλά”.