Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 12:38

Στην Πλατεία Αγ. Αποστόλων μιλάει απόψε ο Μ. Αντωνόπουλος

Από την επίσκεψη σε χώρο όπου περιθάλπει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας αδέσποτα, στη Μεσσήνη. Από την επίσκεψη σε χώρο όπου περιθάλπει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας αδέσποτα, στη Μεσσήνη.

ΝΤΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ3

Στην Πλατεία των Αγίων Αποστόλων, στο ιστορικό κέντρο, μιλάει απόψε στις 20:30, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Μιχάλης Αντωνόπουλος…

Χθες, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών», στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, επισκέφθηκε, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, τoν χώρο που φιλοξενούνται και φροντίζονται τα αδέσποτα, σε περιοχή εκτός του Δήμου Καλαμάτας, στη Μεσσήνη, από τον Φιλοζωικό Καλαμάτας. 

Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός σημειώνει ότι εκεί ο κ. Αντωνόπουλος, «συζήτησε με την πρόεδρο, μέλη και εθελοντές.  Είδε τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και συζήτησε προτάσεις αναβάθμισης του χώρου αλλά και συνεργασίας με τους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Φιλοζωικό, που θα καλύψει τις διευρυμένες ανάγκες περίθαλψης και στείρωσης των ζώων».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος «επισκέφθηκε καταστήματα στην Καλαμάτα, επί της οδού Αθηνών και Μπουλούκου, και συνομίλησε με επαγγελματίες για τα προβλήματα αναβάθμισης της περιοχής τους και κυρίως το μεγάλο πρόβλημα της στάθμευσης των αυτοκινήτων». 

Το βράδυ, ο Μ. Αντωνόπουλος βρέθηκε στο Γαρδίκι (Άμφεια), όπου είχε συζητήσεις, κυρίως με κτηνοτρόφους και ανεξάρτητους υποψηφίους από την Πολιανή για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην ορεινή ζώνη.

Ο ίδιος πρότεινε «τη σύσταση ομάδας παραγωγών για το μήλο και την καρυδιά, καθώς και τη ενίσχυση των κτηνοτρόφων και τυροκόμων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ (ΤΑΠ ΤΟΚ) μέσω πρότασης που θα υποβάλουμε ως νέα δημοτική αρχή», τονίζεται από τον συνδυασμό του κ. Αντωνόπουλου.