Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 20:10

Μήνυμα και από τον Μιχάλη Αντωνόπουλο για τις εκλογές στο Δήμο Καλαμάτας

Μήνυμα και από τον Μιχάλη Αντωνόπουλο για τις εκλογές στο Δήμο Καλαμάτας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» 
Δώσαμε μια μεγάλη και δύσκολη μάχη, τονίζει στο μήνυμά του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών”, η οποία είναι η δέκατη παράταξη που μπαίνει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, με μία έδρα, την οποία καταλαμβάνει ο ίδιος…

Το μήνυμά του έχει ως εξής: “Η διαχρονική παρουσία που έχουμε στα κοινά του τόπου μας, έθεσε για ακόμα μια φορά σε προτεραιότητα τα προβλήματα του δήμου Καλαμάτας και τις βέλτιστες λύσεις για τα επόμενα χρόνια μακριά από σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα.

Δώσαμε μια μεγάλη και δύσκολη μάχη, όχι για θέσεις εξουσίας και τη διαχείριση απλά της καθημερινότητας, αλλά για συγκροτημένες λύσεις στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο δήμος Καλαμάτας τα αμέσως επόμενα χρόνια.  

Ευχαριστούμε αυτούς που αγωνίσθηκαν με το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών και όλους όσους μας στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας και στο νέο δημοτικό συμβούλιο στηρίζοντας τεκμηριωμένες προτάσεις, μελέτες και έργα για παρεμβάσεις που αφορούν συλλογικές δράσεις και ωφελούν  το σύνολο των δημοτών”.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ