Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 20:00

Η Πιπίνα Κουμάντου για την επιλογή της ως υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ  
Τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επιλογή της ως υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατία στη Μεσσηνία, η οποία τονίζει ότι προέκυψε μετά από συνεχή αξιολόγηση του κόμματος, εκφράζει η Πιπίνα Κουμάντου. Σε μήνυμά της ευχαριστεί επίσης τον κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες για τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό της, ενώ διαβεβαιώνει ότι “όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη”...

Ειδικότερα, το μήνυμα της Πιπίνας Κουμάντου, μετά την ανακοίνωση ότι εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, έχει ως εξής: “Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαιρετική τιμή, να είμαι υποψήφια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Η υποψηφιότητά μου προέκυψε μέσα από συνεχή αξιολόγηση στο πλαίσιο του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών του κόμματος. Με την πράξη αυτή, του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδεικνύεται η συνέπεια των λόγων και ο αξιοκρατικός πολιτικός προσανατολισμός.

Δηλώνω δυναμικά παρούσα σε αυτή την προσπάθεια και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες για τις αναπάντεχες εκδηλώσεις αγάπης.

Τις επόμενες ημέρες σκοπεύω να γυρίσω όλα τα μέρη της Μεσσηνίας

προκειμένου να σφίξω το χέρι και να ακούσω από κοντά κάθε πολίτη του Νομού μας.

Όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη.

Να είστε περήφανοι για την επιλογή σας.

Ευχαριστώ,

Πιπίνα Κουμάντου”.