Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 10:17

Τα Σώματα Ασφαλείας επισκέφθηκε η Π. Κοζομπόλη

Διαδοχικές επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Παναγιώτα Κοζομπόλη...

Όπως επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου της κ. Κοζομπόλη, «η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή, τόσο από την ηγεσία, όσο και από τους εργαζόμενους των Σωμάτων Ασφαλείας. Την ευχαρίστησαν, γιατί, ως εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας, τα τέσσερα αυτά χρόνια, ήταν πάντοτε διαθέσιμη, ενώ συνέβαλε σημαντικά στην επίλυση σοβαρών θεσμικών διαχρονικών αιτημάτων». 

Από την πλευρά της, η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας τόνισε ότι, «τομές, όπως η ένταξη των Σχολών του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και η αναβάθμιση των αστυνομικών σπουδών στα πρότυπα των ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που προάγουν την αξιοκρατία και τον εκδημοκρατισμό στα Σώματα Ασφαλείας, υλοποιήθηκαν από την παρούσα Κυβέρνηση. Σε τοπικό, δε, επίπεδο, η ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας ενίσχυσε τις υπηρεσίες Ασφαλείας».

Η ίδια, τέλος, ανέφερε ότι απομένουν πολλά ακόμα να γίνουν σε θεσμικό και πρακτικό επίπεδο, «ούτως ώστε όλοι οι πολίτες να νιώθουν ασφαλείς», ενώ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας για την άριστη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα.