Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 22:05

Με ευθύνη του δημάρχου ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης!

Με ευθύνη του δημάρχου ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ 
Η ευθύνη για την εκλογή του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενου στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, Δημήτρη Κουκούτση, ως προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας, καταλογίζεται στο δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο, διότι εκείνος τον πρότεινε και τον έστειλε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, τονίζει ο Δημήτρης Φαββατάς. Για τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου έθεσε υποψηφιότητα και ο Δημήτρης Φαββατάς, που όμως δεν εκλέχτηκε γιατί την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής υποστήριξαν οι αντιπρόσωποι των Δημοτικών Συμβουλίων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης, οι οποίοι προτάθηκαν από τους δημάρχους Θανάση Βασιλόπουλο, Γιώργο Αθανασόπουλο και Δημήτρη Γιαννημάρα αντίστοιχα…

Ο Δημήτρης Φαββατάς τόνισε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ότι δεν θα έπρεπε να προχωρήσει η διαδικασία εκλογής του προέδρου και του αντιπροέδρου, γιατί θα υπάρξουν αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης, δεδομένου ότι αύριο, Τετάρτη, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης με θέμα, μεταξύ άλλων, την “Αντικατάσταση εκπροσώπων για τη συμμετοχή τους στο Σύνδεσμο Ύδρευση Καλαμάτας- Μεσσήνης και Κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας”. Ωστόσο η πλειοψηφία προχώρησε στη διαδικασία. 

Ο Δημήτρης Κουκούτσης εκλέχτηκε με οχτώ ψήφους, ο Δημήτρης Φαββατάς πήρε τέσσερις, ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε με 14 ψήφους ο Χρήστος Λυμπερέας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Μάνης. 

Στ.Μ.