Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 16:26

Έκτακτη αιμοδοσία στην Καλαμάτα “Μένουμε ψύχραιμοι-Δίνουμε αίμα”

Έκτακτη αιμοδοσία στην Καλαμάτα “Μένουμε ψύχραιμοι-Δίνουμε αίμα”

1-2-3 ΑΠΡΙΛΗ 
Ένα δώρο έτσι κι αλλιώς πολύτιμο που όμως αυτές τις μέρες με τις έκτακτες συνθήκες λόγω κορονοϊού γίνεται ακόμη πιο πολύτιμο, καλούνται προσφέρουν οι πολίτες της περιοχής. Να προσφέρουν εθελοντικά αίμα για τον κόσμο που το έχει ανάγκη και τους συμπολίτες που θα το χρειαστούν το επόμενο διάστημα. Η εθελοντική αιμοδοσία, με σύνθημα “Μένουμε ψύχραιμοι-Δίνουμε αίμα” θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-2-3 Απρίλη 2020, στο κατάστημα Cosmos Καλαμάτας, στην κεντρική πλατεία και τον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, από τις εννιά το πρωί μέχρι τις δύο μετά το μεσημέρι...

Οι διοργανωτές της έκτακτης αιμοδοσίας σημειώνουν: “Έκκληση σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια και από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Διοργανωτές της Έκτακτης Αιμοδοσίας είναι τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας, το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, το κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης Διάπλαση και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Υποστηρικτές ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Παράρτημα Καλαμάτας Καλαμάτας Τμήμα Νοσηλευτών-τριών,η εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου ψηφιακής τεχνολογίας και πολυμέσων Greatway.gr με έδρα τη Καλαμάτα, η εταιρία StartPC - Στούπας Πληροφορική με έδρα την Καλαμάτα και εξειδίκευση στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων, η εταιρεία Unigreen S.A., το ειδησεογραφικό site MessiniaLive, το EnterMessinia.gr group, η Εφημερίδα «Ελευθερία» - eleftheriaonline.gr, η εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ News, το τηλεοπτικό κανάλι best-tv.gr, το τηλεοπτικό κανάλι Μεσόγειος Τηλεόραση, το ειδησεογραφικό site Kalamatajournal.gr, το ειδησεογραφικό site kalamatatimes.gr καθώς και το 6o Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Τμήμα Καλαμάτας (6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας).

Είμαστε εκεί για τον άλλο και για τα εύκολα και για τα δύσκολα.

#ektaktiaimodosiaCOSMOS #COSMOS #Kalamata #μένουμεσπίτι #denfovomasteprostateyomaste”.