Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 16:49

Αύριο οι δοκιμές και το Σαββατοκύριακο οι εντυπωσιακοί αγώνες Jet Ski

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Θεαματικά στιγμιότυπα, ανάλογα με τα περσινά, υπόσχονται ότι θα προσφέρουν το Σαββατοκύριακο, οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον 6ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet Ski, στον προλιμένα και το λιμάνι της Καλαμάτας. Αύριο, Παρασκευή, θα γίνουν οι δοκιμές.

Ειδικότερα, αύριο οι δοκιμές θα γίνουν από τις πέντε μέχρι τις επτά το απόγευμα, ενώ οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο, επίσης από τις πέντε μέχρι τις επτά το απόγευμα και την Κυριακή από τις 12.30 μέχρι τις τρεις μετά το μεσημέρι.
Οι αγώνες γίνονται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ποσειδών» και τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο «Αίολος».
Είναι μια μηχανοκίνητη αθλητική διοργάνωση που αναδεικνύει τις δυνατότητες και τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Καλαμάτας σε αυτόν τον τομέα.
Ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet Ski 2012 είναι ένας κλειστός αγώνας ταχύτητας με «σλάλομ», αποτελείται από δύο αγωνιστικές ημέρες και περιλαμβάνει 5 αγωνιστικές κατηγορίες, στις οποίες συμμετέχουν περίπου 8 οδηγοί ανά κατηγορία, κατά μέσον όρο.
Πέρυσι παρακολούθησαν τον αγώνα πάνω από 2.500 χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της Καλαμάτας. Φέτος, για να γίνει ο αγώνας ακόμα πιο προσβάσιμος στο κοινό, ένα μικρό κομμάτι του αγώνα θα πραγματοποιηθεί εντός του λιμένα.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση στον κόσμο: «Σας περιμένουμε στο λιμάνι της Καλαμάτας, το Σάββατο και την Κυριακή, να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό αυτό θέαμα και να χειροκροτήσετε τους οδηγούς που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να μας προσφέρουν τις πιο δυνατές συγκινήσεις…».