Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 17:26

Σφοδρή επίθεση στον Οδυσσέα Βουδούρη από τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ στην Πελοπόννησο

ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ούτε λίγο ούτε πολύ ως πολιτικό γυρολόγο και γοητευμένο από τα τηλεπαράθυρα των καναλιών περιγράφει τον βουλευτή του κόμματός του, Οδυσσέα Βουδούρη, ο Μπάμπης Βακαλόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς και γραμματέας του κόμματος στην Πελοπόννησο.

Σε γραπτή του δήλωση ο Μπάμπης Βακαλόπουλος σημειώνει: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τον κον Βουδούρη από τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ (αλήθεια το ίδιο δεν έκανε και όταν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;) ...που όλες το μόνο κοινό που έχουν είναι κριτική στη ΔΗΜΑΡ, μια κριτική που έχει ξεπεράσει τα όρια της κομματικής δεοντολογίας... μια κριτική που σκοπό έχει την μόνιμη παρουσία του στα ΜΜΕ ... 
Κύριε Βουδούρη να σας θυμίσω ότι είσαστε από αυτούς που δέσανε χειροπόδαρα την χώρα μας στο μνημόνιο... αφού ήσαστε από αυτούς που ψηφίσανε το 1 μνημόνιο.....και το μεσοπρόθεσμο (θυμάστε την εκδήλωση που διοργανώσατε πέρυσι στην Καλαμάτα με τον κον Στουρνάρα και την κα Παπαδάκη για να ενισχύσετε την θέση σας για το μνημόνιο?) 
Κύριε Βουδούρη, η ΔΗΜΑΡ έχει όργανα εκλεγμένα από το συνέδριο της... γι’ αυτό το λόγο πρέπει να σεβόσαστε τις συλλογικές της αποφάσεις… (στο ΠΑΣΟΚ δεν με νοιάζει τι κάνατε!!)
Τέλος να σας θυμίσω ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, στις 5-11-2012 (αν θυμάμαι καλά είσαστε ο 2ος ομιλητής) ξεκινήσατε την ομιλία σας με το εξής
«Συμφωνώ με την εισήγηση του συντρόφου Κουβέλη" και πως μέσα σε 2 μέρες αλλάξατε άποψη?....μήπως για να μπορείτε πάλι να έχετε πρόσβαση στα ΜΜΕ?!..
Έλεος πια... αποφασίστε για το μέλλον σας ...γιατί δεν μπορούμε άλλο να σας παρακολουθήσουμε... μας κουράσατε...».