Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Επιτροπής Μετόχων της ΑΝΕΝ σημειώνουν συγκεκριμένα: “Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι η Γενική Συνέλευση θα γινόταν στις 05/10/2020, τελικά πήρε αναβολή. Σε συχνή έως συνεχόμενη τηλεφωνική επικοινωνία, ακούγαμε την ίδια
απάντηση…”ΑΝΑΒΟΛΗ”, ”ΑΝΑΒΟΛΗ” της συνέλευσης.
Με μεγάλη επιμονή του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (σ.σ. Παύλου Γκραίκη), κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, παίρνοντας τη “ΛΙΤΗ” απάντηση ότι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 30/11/2020 και στο άμεσο μέλλον θα τον ενημερώσει για τα περαιτέρω.
Όλοι λοιπόν πρέπει να προβληματιστούμε, Φορείς και Μέτοχοι, γιατί ενώ είμαστε κομμάτι αυτής της εταιρείας ζούμε στην αβεβαιότητα. Εμείς ως επιτροπή θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το μέλλον της εταιρείας και ζητούμε τη στήριξη από τους Μετόχους. Κεντρικός στόχος μας είναι η εταιρεία να επιστρέψει στον αρχικό σκοπό της, συνδέοντας πάλι ακτοπλοϊκώς τη Μεσσηνία με τα Κύθηρα και την Κρήτη”.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004