Ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος σημείωσε ότι τον συνδέει με τον κ. Αντωνόπουλο φιλία πολλών ετών και πως είχαν κοινό βηματισμό στην αυτοδιοίκηση, το 2006 ως υποψήφιοι και οι δύο με το συνδυασμό του Ντίνου Τσερώνη και το 2010 ως υποψήφιοι με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα. “Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπηρετήσουμε το κοινό καλό του τόπου και των πολιτών” είπε επίσης ο δήμαρχος, που ακόμη σημείωσε για τον κ. Αντωνόπουλο ότι είναι έντιμος αυτοδιοικητικός και έχει άποψη που την υποστηρίζει με επιχειρήματα.
Στο ερώτημα γιατί θα του ανατεθεί η ευθύνη του “Διοκλή” και όχι μια θέση αντιδημάρχου ο δήμαρχος ανέφερε ότι δεν πρέπει να υποτιμά κανείς τα νομικά πρόσωπα, γιατί έχουν πολύ σημαντικό αντικείμενο. Ιδιαίτερα για τον “Διοκλή” ο δήμαρχος σημείωσε πως το νομικό αυτό πρόσωπο είναι μέλος του συνεταιρισμού της Ενεργειακής Κοινότητας Καλαμάτας και πως ο κ. Αντωνόπουλος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τους σκοπούς του συνεταιρισμού αυτού. Τέλος ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε βέβαιος ότι ο κ. Αντωνόπουλος με την εργατικότητα και μεθοδικότητά του θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στον “Διοκλή”.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Αντωνόπουλος σημείωσε ότι είναι ευχαρίστηση και τιμή του η συνεργασία του με το δήμαρχο με σκοπό το καλό του τόπου. Επίσης είπε ότι ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του και ότι καταβάλλει πολύ αξιόλογες προσπάθειες για το Δήμο, κάτι που σημείωσε ότι βρίσκει αντίκρισμα από τους πολίτες. Τέλος ο κ. Αντωνόπουλος είπε ότι με τη συνεργασία μπορούν να γίνουν περισσότερα πράγματα για τον τόπο και δήλωσε πεπεισμένος ότι αυτή η νέα συνεργασία θα είναι εποικοδομητική για το Δήμο.
Στ.Μ.
Αρ. Μητρώου Μ.Η.Τ. 262004